pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediye Başkanı Aydın, Çalışmaları Yerinde İnceledi

04.08.2016 - 17:23, Güncelleme: 04.08.2016 - 17:23
 

Sivas Belediye Başkanı Aydın, Çalışmaları Yerinde İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde fen işleri müdürlüğünce yapılan kaldırım çalışmalarını inceleyerek, bilgi aldı. Aydın, çalışmalara ilişkin yaptığı değerenlendirmede, "Demircilerardı Mahallesi’nde hem altyapı hem üstyapı çalışmaları yaptık. Bölgede yağmur hattı hiç yoktu, bu nedenle zaman zaman sıkıntılar oluyordu. Mahallemizin altyapısını sıfırdan yapmış olduk, asbest boruları da polietilen borularla değiştirdik. Farklı kurumlar tarafından yapılması gereken aydınlatma, telekomünikasyon çalışmalarını da tamamlatarak asfalt kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemizi sorunsuz, pırıl pırıl bir yapıya kavuşturduk." ifadesini kullandı.Mahalle Muhtarı Muzaffer Karakaya da yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Sami Aydın başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Aydın, Demircilerardı Mahallesi'nde fen işleri müdürlüğünce yapılan kaldırım çalışmalarını inceleyerek, bilgi aldı.

Aydın, çalışmalara ilişkin yaptığı değerenlendirmede, "Demircilerardı Mahallesi’nde hem altyapı hem üstyapı çalışmaları yaptık. Bölgede yağmur hattı hiç yoktu, bu nedenle zaman zaman sıkıntılar oluyordu. Mahallemizin altyapısını sıfırdan yapmış olduk, asbest boruları da polietilen borularla değiştirdik. Farklı kurumlar tarafından yapılması gereken aydınlatma, telekomünikasyon çalışmalarını da tamamlatarak asfalt kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemizi sorunsuz, pırıl pırıl bir yapıya kavuşturduk." ifadesini kullandı.

Mahalle Muhtarı Muzaffer Karakaya da yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Sami Aydın başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.