pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sit Alanında Kaçak Kazı Yaparken Yakalandılar

27.05.2019 - 12:53, Güncelleme: 27.05.2019 - 12:53
 

Sit Alanında Kaçak Kazı Yaparken Yakalandılar

Konya'nın Derbent ilçesinde ikinci derece sit alanı olan Aylıdere Yaylası'nda kaçak kazı yapan 7 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Derbent ilçesinde sit alanı olan Aylıdere Yaylası'nda kaçak kazı yapan 7 kişi suçüstü yakalandı.Alınan bilgiye göre, ilçede ikinci derece sit alanı olarak korunan Aylıdere Yaylası'nda kepçe ile kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi.Operasyonda, sit alanına tırla getirilen paletli kepçenin operatörü Y.Ş. ile tır sürücüsünün de aralarında bulunduğu M.A.E, E.K, Ü.C, O.K, V.Ö ve K.D. kazı yapırken suçüstü yakalandı.Ekipler yaptıkları incelemede, şüphelilerin kepçe ile 4 metre genişliğinde alan açtığını tespit etti. Ekipler, kazıda kullanılan araçlara el koydu.Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Konya'nın Derbent ilçesinde ikinci derece sit alanı olan Aylıdere Yaylası'nda kaçak kazı yapan 7 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'nın Derbent ilçesinde sit alanı olan Aylıdere Yaylası'nda kaçak kazı yapan 7 kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede ikinci derece sit alanı olarak korunan Aylıdere Yaylası'nda kepçe ile kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon düzenledi.

Operasyonda, sit alanına tırla getirilen paletli kepçenin operatörü Y.Ş. ile tır sürücüsünün de aralarında bulunduğu M.A.E, E.K, Ü.C, O.K, V.Ö ve K.D. kazı yapırken suçüstü yakalandı.

Ekipler yaptıkları incelemede, şüphelilerin kepçe ile 4 metre genişliğinde alan açtığını tespit etti. Ekipler, kazıda kullanılan araçlara el koydu.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.