pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

01.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.06.2017 - 12:53
 

Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil, Şırnak'taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil, Şırnak'taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla mesaj yayımladı. Demirgil, mesajında, 13 askerin şehadet haberini millet olarak derin bir üzüntü ile öğrendiklerini ifade etti.Olayın üzüntüsünün yaşandığını aktaran Demirgil, şunları kaydetti: "Şırnak-Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan bir helikopterin kaza sebebiyle düşmesi neticesinde 13 askerimizin şehit düşmesi milletimizi derinden üzmüştür. Terörle mücadelede son aylarda çok büyük başarılar elde etmemizi sağlayan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil, Şırnak'taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Yüksel Demirgil, Şırnak'taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirgil, mesajında, 13 askerin şehadet haberini millet olarak derin bir üzüntü ile öğrendiklerini ifade etti.

Olayın üzüntüsünün yaşandığını aktaran Demirgil, şunları kaydetti:

"Şırnak-Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan bir helikopterin kaza sebebiyle düşmesi neticesinde 13 askerimizin şehit düşmesi milletimizi derinden üzmüştür. Terörle mücadelede son aylarda çok büyük başarılar elde etmemizi sağlayan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.