pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'deki Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

13.02.2018 - 12:03, Güncelleme: 13.02.2018 - 12:03
 

Seydişehir'deki Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir ana okulundaki öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir ana okulundaki öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek vermek için aileleriyle yazdıkları mektupları Afrin'e gönderdi.Okul müdürü Dilek Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, okuldaki öğrenci ve velileriyle Mehmetçiğe destek olmak için etkinlik düzenlediklerini söyledi.Amaçlarının harekatta yer alan Mehmetçiğe moral vermek olduğunu dile getiren Kara, şöyle konuştu:"Afrin operasyonuna katılan askerlerimize destek olmak ve onların yanında olduğumuzu biraz olsun hissettirebilmek için öğrencilerimizin velileriyle çizdikleri resimleri, yazdıkları not ve mektupları bölgeye gönderdik. Böylelikle hem askerlerimize moral vermek hem de öğrencilerimizde daha bu yaşlarda vatan ve millet sevgisi oluşturmayı amaçladık. Bu etkinliğe katılımlarından dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bu etkinliği sahiplendikleri için velilerimize çok teşekkür ediyorum."
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir ana okulundaki öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir ana okulundaki öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek vermek için aileleriyle yazdıkları mektupları Afrin'e gönderdi.

Okul müdürü Dilek Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, okuldaki öğrenci ve velileriyle Mehmetçiğe destek olmak için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Amaçlarının harekatta yer alan Mehmetçiğe moral vermek olduğunu dile getiren Kara, şöyle konuştu:

"Afrin operasyonuna katılan askerlerimize destek olmak ve onların yanında olduğumuzu biraz olsun hissettirebilmek için öğrencilerimizin velileriyle çizdikleri resimleri, yazdıkları not ve mektupları bölgeye gönderdik. Böylelikle hem askerlerimize moral vermek hem de öğrencilerimizde daha bu yaşlarda vatan ve millet sevgisi oluşturmayı amaçladık. Bu etkinliğe katılımlarından dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bu etkinliği sahiplendikleri için velilerimize çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.