pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir Belediyesinde Toplu Sözleşme

17.01.2017 - 10:23, Güncelleme: 17.01.2017 - 10:23
 

Seydişehir Belediyesinde Toplu Sözleşme

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 41 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Hizmet-İş...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 41 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, yaptığı açıklamada, toplu iş görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek sözleşmenin 31 Aralık 2018 yılına kadar süreceğini kaydetti. Sır, "Sözleşme 2 yıllık bir süreyi kapsıyor, işçilerin ücretlerinde iyileştirme yapıldı. Başkan Mehmet Tutal’a işçilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi. Sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, "Çalışan arkadaşlarımıza bu güne kadar verilmemiş haklarını kendilerine teslim etmiş olduk. Şuna inanıyoruz, biz daha önceden sendikadan gelmiş bir Belediye Başkanı olarak işçilerin hakkının alın teri kurumadan verilmesinden yanayız." diye konuştu. Görüşmelere, Hizmet İş Sendikası Konya Şube Sekreteri Hüseyin Keçeci ve Belediye İşyeri Temsilcisi Kenan Kaya katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 41 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Hizmet-İş...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 41 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, yaptığı açıklamada, toplu iş görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek sözleşmenin 31 Aralık 2018 yılına kadar süreceğini kaydetti.

Sır, "Sözleşme 2 yıllık bir süreyi kapsıyor, işçilerin ücretlerinde iyileştirme yapıldı. Başkan Mehmet Tutal’a işçilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, "Çalışan arkadaşlarımıza bu güne kadar verilmemiş haklarını kendilerine teslim etmiş olduk. Şuna inanıyoruz, biz daha önceden sendikadan gelmiş bir Belediye Başkanı olarak işçilerin hakkının alın teri kurumadan verilmesinden yanayız." diye konuştu.

Görüşmelere, Hizmet İş Sendikası Konya Şube Sekreteri Hüseyin Keçeci ve Belediye İşyeri Temsilcisi Kenan Kaya katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.