pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sevgililer Günü'nün Hediyesi Akıllı Telefon Oldu

Spor 15.02.2019 - 13:23, Güncelleme: 15.02.2019 - 13:23
 

Sevgililer Günü'nün Hediyesi Akıllı Telefon Oldu

Teknosa, Sevgililer Günü alışverişlerinin yoğunlaştığı 1-14 Şubat'ta en çok akıllı telefon alındığını belirtti

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Sevgililer Günü alışverişlerinin yoğunlaştığı 1-14 Şubat'ta en çok akıllı telefon alındığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, bluetooth kulaklık, drone, akıllı saat gibi yeni teknolojilere ilgi geçen yıla göre 3 kat artarken, hediye tercihlerinde akıllı telefonu, kişisel bakım ürünleri ve küçük ev aletleri takip etti. Teknosa.com'da en çok ziyaret edilen kategoriler sırasıyla telefon, bilgisayar, kulaklık, tablet, akıllı saat, erkek tıraş ürünleri, saç bakım ürünleri olurken, online satışlar geçen yıl Sevgililer Günü dönemine göre yüzde 90 seviyesinde arttı. Bu yıl online trafik açısından en fazla yükselme kaydeden iller ise Adana, Bursa, Gaziantep, Antalya, Konya, Mersin ve Şanlıurfa oldu.
Teknosa, Sevgililer Günü alışverişlerinin yoğunlaştığı 1-14 Şubat'ta en çok akıllı telefon alındığını belirtti

İSTANBUL (AA) - Teknosa, Sevgililer Günü alışverişlerinin yoğunlaştığı 1-14 Şubat'ta en çok akıllı telefon alındığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bluetooth kulaklık, drone, akıllı saat gibi yeni teknolojilere ilgi geçen yıla göre 3 kat artarken, hediye tercihlerinde akıllı telefonu, kişisel bakım ürünleri ve küçük ev aletleri takip etti.

Teknosa.com'da en çok ziyaret edilen kategoriler sırasıyla telefon, bilgisayar, kulaklık, tablet, akıllı saat, erkek tıraş ürünleri, saç bakım ürünleri olurken, online satışlar geçen yıl Sevgililer Günü dönemine göre yüzde 90 seviyesinde arttı.

Bu yıl online trafik açısından en fazla yükselme kaydeden iller ise Adana, Bursa, Gaziantep, Antalya, Konya, Mersin ve Şanlıurfa oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.