pendik escort bayan
ak

Sevgi Evleri'nde Yıl Sonu Kutlamaları Yapıldı

22.05.2017 - 17:33, Güncelleme: 22.05.2017 - 17:33
 

Sevgi Evleri'nde Yıl Sonu Kutlamaları Yapıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için yıl sonu eğlence programı düzenlendi. Valilikten...

NİĞDE (AA) - Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için yıl sonu eğlence programı düzenlendi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, programa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve eşi Ayşegül Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal ve eşi Yasemin Soydal, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu ve eşi Fatma Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve eşi Ebru Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ve eşi Hamide Koca ile kurum çalışanları ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Sevgi Evleri öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve "Aşuk ile Maşuk" oyunu sahnelendi.
NİĞDE (AA) - Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için yıl sonu eğlence programı düzenlendi. Valilikten...

NİĞDE (AA) - Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için yıl sonu eğlence programı düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, programa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu ve eşi Gülay Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve eşi Ayşegül Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal ve eşi Yasemin Soydal, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu ve eşi Fatma Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve eşi Ebru Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca ve eşi Hamide Koca ile kurum çalışanları ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Sevgi Evleri öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve "Aşuk ile Maşuk" oyunu sahnelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.