pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

20.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 20.03.2017 - 13:38
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi. Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi. Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Şehitlik mertebesinin çok önemli bir makam olduğuna dikkati çeken Yılmaz, "Türk insanı vatan ve millet söz konusu olunca bu ruh ile her zaman öne çıkmıştır. Çanakkale öyle bir savaştır ki, asker arkadaşının şehit olduğunu görüyor kendisininde şehit olacağını biliyor ancak hiç çekinmeden öne geçiyor." dedi. Yılmaz, Çanakkale ruhunun yaşamaya devam ettiğini de dile getirerek, "Çanakkale'de şehit olan ecdadımızı ve bugüne kadar vatan için can veren milletin aziz evlatlarına Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Rabbim bizlere de onların uğruna can verdikleri davaya sahip çıkmak inanç ve kudret versin." diye konuştu. Okul Müdürü Bünyamin Karacalar ise Çanakkale, Sakarya ve 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını dile getirerek, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Çeşitli gösterilere yer verilen programda, kitap okuma yarışmasında dereceye girenler bisikletle ödüllendirildi. Programa, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, İlçe Emniyet Amiri vekili Abdulkadir Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gencer, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi. Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen programın açılışında yaptığı konuşmada, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Şehitlik mertebesinin çok önemli bir makam olduğuna dikkati çeken Yılmaz, "Türk insanı vatan ve millet söz konusu olunca bu ruh ile her zaman öne çıkmıştır. Çanakkale öyle bir savaştır ki, asker arkadaşının şehit olduğunu görüyor kendisininde şehit olacağını biliyor ancak hiç çekinmeden öne geçiyor." dedi.

Yılmaz, Çanakkale ruhunun yaşamaya devam ettiğini de dile getirerek, "Çanakkale'de şehit olan ecdadımızı ve bugüne kadar vatan için can veren milletin aziz evlatlarına Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Rabbim bizlere de onların uğruna can verdikleri davaya sahip çıkmak inanç ve kudret versin." diye konuştu.

Okul Müdürü Bünyamin Karacalar ise Çanakkale, Sakarya ve 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını dile getirerek, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Çeşitli gösterilere yer verilen programda, kitap okuma yarışmasında dereceye girenler bisikletle ödüllendirildi.

Programa, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, İlçe Emniyet Amiri vekili Abdulkadir Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gencer, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.