pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

17.03.2017 - 16:53, Güncelleme: 17.03.2017 - 16:53
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında sunduğu Çanakkale programı beğeni topladı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında sunduğu Çanakkale programı beğeni topladı.Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulunda düzenlenen etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Alper Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, okul müdürleri, gaziler, öğrenciler ve velileri katıldı.Etkinlikte, asker kıyafeti giyen minik öğrencilerin sundukları gösteriler beğeniyle izlendi. Etkinliği izlemek için programa gelen askerlere aileleri tarafından cep telefonu ile çekilerek gönderilen, video görüntüleri de yarısı aracılığıyla izlettirildi. Programın sonunda kendilerine yapılan bu jest karşısında şaşıran ve duygusal anlar yaşayan askerlerden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.Aileleri, cep telefonuyla çektikleri görüntülerde, vatani görevini yapan evlatlarına sırasıyla seslendi, hayırlı tezkereler diledi. Bir asker babası, kendisini izleyen oğluna "Seni çok özledik, kendine dikkat et" derken, bir asker ablası ise kardeşine, "Tüm askerlerimiz çok kıymetlisiniz, Allah’a emanet olun. Ablacım seni çok öpüyorum, seni çok seviyoruz. En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz." diyerek duygularını cep telefonu görüntüleriyle dile getirdi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında sunduğu Çanakkale programı beğeni topladı.Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, anaokulu öğrencilerinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında sunduğu Çanakkale programı beğeni topladı.

Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulunda düzenlenen etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Alper Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, okul müdürleri, gaziler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Etkinlikte, asker kıyafeti giyen minik öğrencilerin sundukları gösteriler beğeniyle izlendi.

Etkinliği izlemek için programa gelen askerlere aileleri tarafından cep telefonu ile çekilerek gönderilen, video görüntüleri de yarısı aracılığıyla izlettirildi.

Programın sonunda kendilerine yapılan bu jest karşısında şaşıran ve duygusal anlar yaşayan askerlerden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Aileleri, cep telefonuyla çektikleri görüntülerde, vatani görevini yapan evlatlarına sırasıyla seslendi, hayırlı tezkereler diledi. Bir asker babası, kendisini izleyen oğluna "Seni çok özledik, kendine dikkat et" derken, bir asker ablası ise kardeşine, "Tüm askerlerimiz çok kıymetlisiniz, Allah’a emanet olun. Ablacım seni çok öpüyorum, seni çok seviyoruz. En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz." diyerek duygularını cep telefonu görüntüleriyle dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.