pendik escort bayan
ak

Şehit Yakınları Yararına Resim Sergisi

17.01.2017 - 15:28, Güncelleme: 17.01.2017 - 15:28
 

Şehit Yakınları Yararına Resim Sergisi

Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi'nde, geliri şehit yakınlarına bağışlanmak üzere resim sergisi açıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi'nde, geliri şehit yakınlarına bağışlanmak üzere resim sergisi açıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 yılı aşkın süredir resimle uğraşan Ayşe Eren, sergide 49 eserinin yer aldığını kaydetti.Çocukluğundan beri yaptığı resimleri, şehit aileleri yararına sergilemek istediğini ve resimlerinin fiyatlarını uygun tuttuğunu belirten Eren, "Büyükşehir Belediyesi de bu güzel salonu açarak bana bu imkanı verdi. Tabiri caizse, çorbada benim de tuzum bulunsun istiyorum. Amacıma ulaşırsam mutluluk duyacağım." ifadelerini kullandı. Ressam Ayşe Eren’in sergisi, 23 Ocak Pazartesi gününe kadar gezilebilecek.
Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi'nde, geliri şehit yakınlarına bağışlanmak üzere resim sergisi açıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi'nde, geliri şehit yakınlarına bağışlanmak üzere resim sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 yılı aşkın süredir resimle uğraşan Ayşe Eren, sergide 49 eserinin yer aldığını kaydetti.

Çocukluğundan beri yaptığı resimleri, şehit aileleri yararına sergilemek istediğini ve resimlerinin fiyatlarını uygun tuttuğunu belirten Eren, "Büyükşehir Belediyesi de bu güzel salonu açarak bana bu imkanı verdi. Tabiri caizse, çorbada benim de tuzum bulunsun istiyorum. Amacıma ulaşırsam mutluluk duyacağım." ifadelerini kullandı.

Ressam Ayşe Eren’in sergisi, 23 Ocak Pazartesi gününe kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.