pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Polis Demir İçin Anma Töreni

19.01.2018 - 15:33, Güncelleme: 19.01.2018 - 15:33
 

Şehit Polis Demir İçin Anma Töreni

NEVŞEHİR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, geçen yıl bölücü terör örgütünün düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Furkan...

NEVŞEHİR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, geçen yıl bölücü terör örgütünün düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Furkan Demir için anma programı düzenlendi.Şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen programda, Hacı Rasim Uzer Camisi'nde Demir ve tüm şehitler için din görevlilerince Mevlid-i Şerif okundu ve dua edildi.Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, burada şehidin yakınları ile görüşüp, taziyelerini yineledi.Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Müftüsü Yakup Öztürk ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, geçen yıl bölücü terör örgütünün düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Furkan...

NEVŞEHİR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, geçen yıl bölücü terör örgütünün düzenlediği silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Furkan Demir için anma programı düzenlendi.

Şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen programda, Hacı Rasim Uzer Camisi'nde Demir ve tüm şehitler için din görevlilerince Mevlid-i Şerif okundu ve dua edildi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, burada şehidin yakınları ile görüşüp, taziyelerini yineledi.

Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Müftüsü Yakup Öztürk ile şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.