pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Filistinliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

15.05.2018 - 16:18, Güncelleme: 15.05.2018 - 16:18
 

Şehit Filistinliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ve Şarkışla ilçelerinde, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için sela okundu, gıyabi cenaze namazı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ve Şarkışla ilçelerinde, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için sela okundu, gıyabi cenaze namazı kılındı.Gürün ilçesindeki Ulu Cami'de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazında vatandaşlar, şehit olan Filistinliler için dua etti.Şarkışla ilçesinde ise İlçe Müftülüğünün organizesinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, gıyabi cenaze namazı kıldı.Şarkışla İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer’in Filistinli şehitler için kıldırdığı gıyabi cenaze namazının ardından dua edildi.Koçer, burada yaptığı konuşmada, "Hususen topları, tüfekleri, silahları olmayan ancak göğüslerinde iman ve cesaretleri olan Filistin'de şehit düşen şehitlerimizin de ruhlarına hediye eyledik sen vasıl eyle yarabbi." dedi.Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ve Şarkışla ilçelerinde, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için sela okundu, gıyabi cenaze namazı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ve Şarkışla ilçelerinde, İsrail askerleri tarafından şehit edilen Filistinliler için sela okundu, gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gürün ilçesindeki Ulu Cami'de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazında vatandaşlar, şehit olan Filistinliler için dua etti.

Şarkışla ilçesinde ise İlçe Müftülüğünün organizesinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, gıyabi cenaze namazı kıldı.

Şarkışla İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer’in Filistinli şehitler için kıldırdığı gıyabi cenaze namazının ardından dua edildi.

Koçer, burada yaptığı konuşmada, "Hususen topları, tüfekleri, silahları olmayan ancak göğüslerinde iman ve cesaretleri olan Filistin'de şehit düşen şehitlerimizin de ruhlarına hediye eyledik sen vasıl eyle yarabbi." dedi.

Programa, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.