pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehidin İsmi Niğde'nin En Büyük Meydanında Yaşatılacak

19.07.2016 - 16:58, Güncelleme: 19.07.2016 - 16:58
 

Şehidin İsmi Niğde'nin En Büyük Meydanında Yaşatılacak

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in adı, Niğde'nin en büyük meydanına verilecek

NİĞDE (AA) - Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Niğde'nin en büyük meydanında yaşatılacak.Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Ağustos'taki belediye meclisi toplantısında alınacak kararla, kentin en büyük meydanına "Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı" isminin verileceğini bildirdi.Darbe girişiminin başarısız olmasında büyük pay sahibi bulunan Niğdeli şehit Halisdemir'in isminin asla unutulmayacağını ve nesilden nesile bir destan olarak anılacağını belirten Akdoğan, "Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum." dedi. Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığındaki nöbetinde, darbeci komutanı vurduktan sonra şehit olmuştu.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in adı, Niğde'nin en büyük meydanına verilecek

NİĞDE (AA) - Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Niğde'nin en büyük meydanında yaşatılacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Ağustos'taki belediye meclisi toplantısında alınacak kararla, kentin en büyük meydanına "Kahraman Şehit Ömer Halisdemir Meydanı" isminin verileceğini bildirdi.

Darbe girişiminin başarısız olmasında büyük pay sahibi bulunan Niğdeli şehit Halisdemir'in isminin asla unutulmayacağını ve nesilden nesile bir destan olarak anılacağını belirten Akdoğan, "Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığındaki nöbetinde, darbeci komutanı vurduktan sonra şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.