pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehidin Adı Okula Verildi

27.09.2018 - 19:43, Güncelleme: 27.09.2018 - 19:43
 

Şehidin Adı Okula Verildi

SİVAS (AA) - Şehit Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın ismi okula verildi.Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında PKK’lı teröristlere yönelik...

SİVAS (AA) - Şehit Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın ismi okula verildi.Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında PKK’lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın adı Sivas’ın Gemerek ilçesinde bir okula verildi.Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Çınar, "Şehidimizin adı bu okulda yaşayacak. İnşallah bu okulumuzda nice Fazlı Altuntaş'lar yetişecek." diye konuştu.Törene, Gemerek Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, Şehit Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın annesi Züleyha, babası Köksal Altuntaş da katıldı.
SİVAS (AA) - Şehit Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın ismi okula verildi.Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında PKK’lı teröristlere yönelik...

SİVAS (AA) - Şehit Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın ismi okula verildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında PKK’lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın adı Sivas’ın Gemerek ilçesinde bir okula verildi.

Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Çınar, "Şehidimizin adı bu okulda yaşayacak. İnşallah bu okulumuzda nice Fazlı Altuntaş'lar yetişecek." diye konuştu.

Törene, Gemerek Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, Şehit Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın annesi Züleyha, babası Köksal Altuntaş da katıldı.

Şehidin Adı Okula Verildi

Şehidin Adı Okula Verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.