pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı'dan Yüksel'e Ziyaret

25.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 25.10.2017 - 16:38
 

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Yılancı'dan Yüksel'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.Vadi ilçeleriyle her zaman...

SİVAS (AA) - Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.Vadi ilçeleriyle her zaman bir bütün içerisinde olduklarını aktaran Başkan Yılancı, ziyarette yaptığı açıklamada, "Bizler, komşu ilçelerimizle her zaman birlikte hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. İstişareler yaparak, fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi.Bu anlamda Suşehri'ne yapılan çalışmaları istişare etmek amacıyla Başkan Yüksel’i ziyaret ettiğini belirten Yılancı, misafirperverliğinden dolayı Yüksel'e teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Yüksel ise, "Birlikten kuvvet doğar. Bizler gerek ilçe halkımızla gerekse komşu ilçelerimizle her zaman birlik içerisinde hareket etmeliyiz. Çünkü birlik olan yerde başarı olur, güç olur. Bu güç de komşularla olur." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.Vadi ilçeleriyle her zaman...

SİVAS (AA) - Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Vadi ilçeleriyle her zaman bir bütün içerisinde olduklarını aktaran Başkan Yılancı, ziyarette yaptığı açıklamada, "Bizler, komşu ilçelerimizle her zaman birlikte hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. İstişareler yaparak, fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi.

Bu anlamda Suşehri'ne yapılan çalışmaları istişare etmek amacıyla Başkan Yüksel’i ziyaret ettiğini belirten Yılancı, misafirperverliğinden dolayı Yüksel'e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Yüksel ise, "Birlikten kuvvet doğar. Bizler gerek ilçe halkımızla gerekse komşu ilçelerimizle her zaman birlik içerisinde hareket etmeliyiz. Çünkü birlik olan yerde başarı olur, güç olur. Bu güç de komşularla olur." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.