pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Yıl Sonu Etkinlikleri

25.05.2017 - 16:53, Güncelleme: 25.05.2017 - 16:53
 

Şarkışla'da Yıl Sonu Etkinlikleri

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bazı okullar, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı. Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu TUBİTAK Bilim...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bazı okullar, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı. Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu TUBİTAK Bilim Fuarı, Anadolu İmam Hatip Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 'Geçmişten Günümüze Eğitim Araçları' konulu materyallerin sergilendiği fuar açtı.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, Cumhuriyet Savcısı Hasan Türk ve Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, açılışını yaptıkları sergileri gezdi. Kaymakam Pektaş, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bazı okullar, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı. Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu TUBİTAK Bilim...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bazı okullar, yıl sonu etkinlikleri kapsamında sergi açtı.

Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu TUBİTAK Bilim Fuarı, Anadolu İmam Hatip Lisesi TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 'Geçmişten Günümüze Eğitim Araçları' konulu materyallerin sergilendiği fuar açtı.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, Cumhuriyet Savcısı Hasan Türk ve Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, açılışını yaptıkları sergileri gezdi.

Kaymakam Pektaş, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.