pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Sürücülere Kış Lastiği Uyarısı Yapıldı

30.11.2018 - 09:28, Güncelleme: 30.11.2018 - 09:28
 

Şarkışla'da Sürücülere Kış Lastiği Uyarısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, trafik ekipleri yaptıkları uygulamayla ticari araçlar için 1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, trafik ekipleri yaptıkları uygulamayla ticari araçlar için 1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması konusunda uyarı yaptı. Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Kayseri-Sivas kara yolu Şarkışla Sanayi Sitesi girişinde uygulama yaptı. Ekipler uygulamada, rutin kontrollerin yanı sıra ticari olarak yolcu ve yük taşımacağılığı yapan araçlar için 1 Aralık'tan itibaren başlayacak zorunlu kış lastiği uygulamasına yönelik uyarılarda bulundu ve sürücülere içerisinde araçların kışlık bakımlar, kış lastiği, gizli buzlanmalara karşı bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ da uygulamaya katılarak, sürücülere "hayırlı yolculuklar" diledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, trafik ekipleri yaptıkları uygulamayla ticari araçlar için 1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, trafik ekipleri yaptıkları uygulamayla ticari araçlar için 1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması konusunda uyarı yaptı.

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Kayseri-Sivas kara yolu Şarkışla Sanayi Sitesi girişinde uygulama yaptı.

Ekipler uygulamada, rutin kontrollerin yanı sıra ticari olarak yolcu ve yük taşımacağılığı yapan araçlar için 1 Aralık'tan itibaren başlayacak zorunlu kış lastiği uygulamasına yönelik uyarılarda bulundu ve sürücülere içerisinde araçların kışlık bakımlar, kış lastiği, gizli buzlanmalara karşı bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ da uygulamaya katılarak, sürücülere "hayırlı yolculuklar" diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.