pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Ramazan

27.05.2017 - 14:43, Güncelleme: 27.05.2017 - 14:43
 

Şarkışla'da Ramazan

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçede her gün 600 kişiye iftar verileceğini belirtti.İftar verilecek alanda incelemelerde...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçede her gün 600 kişiye iftar verileceğini belirtti.İftar verilecek alanda incelemelerde bulunan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca her gün 600 kişiye iftar verileceğini söyledi.Seyehat halindeyken iftar saatinde ilçeye giriş yapan yolcuların da iftar edebileceğini dile getiren Oğuz, "Ramazan, bereket ayıdır. Geçtiğimiz yıl esnafımız ve hayırsever vatandaşlarımız iftarlara büyük katkıda bulundu, bu yıl da katkı sağlayacak vatandaşımız olursa belediyemizle irtibata geçsinler. Hayırseverlerin adına da yemek verebiliriz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçede her gün 600 kişiye iftar verileceğini belirtti.İftar verilecek alanda incelemelerde...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ilçede her gün 600 kişiye iftar verileceğini belirtti.

İftar verilecek alanda incelemelerde bulunan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca her gün 600 kişiye iftar verileceğini söyledi.

Seyehat halindeyken iftar saatinde ilçeye giriş yapan yolcuların da iftar edebileceğini dile getiren Oğuz, "Ramazan, bereket ayıdır. Geçtiğimiz yıl esnafımız ve hayırsever vatandaşlarımız iftarlara büyük katkıda bulundu, bu yıl da katkı sağlayacak vatandaşımız olursa belediyemizle irtibata geçsinler. Hayırseverlerin adına da yemek verebiliriz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.