pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Köy Misafir Evi Hizmete Açıldı

14.07.2017 - 14:58, Güncelleme: 14.07.2017 - 14:58
 

Şarkışla'da Köy Misafir Evi Hizmete Açıldı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir dönem öğretmen lojmanı olarak kullanılan ve köy misafir evine dönüştürülen ev, düzenlenen törenle hizmete açıldı....

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir dönem öğretmen lojmanı olarak kullanılan ve köy misafir evine dönüştürülen ev, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İlçeye bağlı Orta Topaç köyünde atıl vaziyetteki öğretmen lojmanı, hayırsever vatandaşların desteğiyle köy misafir evine dönüştürüldü.Köy misafir evinin açılışını gerçekleştiren Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, evin hayırlı olmasını diledi. Köy muhtarı Rüstem Ufacık ise, atıl vaziyetteki öğretmen lojmanını hayırsever vatandaşların desteğiyle köy misafir evine dönüştürdüklerini söyledi.Köy evini vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Ufacık, şöyle konuştu:"Bu köylü olup da burada evi olmayan köylüler var. Zaman zaman buraya geliyorlar, tabi köyde yaşayan insanlar da hep yaşlı olduğu için kimseye yük olmak istemiyorlar. Bu mekan boştu. Biz de bir arkadaşımızın katkılarıyla buranın tadilatını yaptık. Tenceresinden tabağına, ocağından buzdolabına kadar aldık. Dört kişilik bir aile burada konaklayabilir."Açılışa, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve kurum amirleri katıldı.- Kaymakam ve belediye başkanı bilardo maçı yaptıBu arada Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, köydeki spor salonuna dönüştürülen 50 senelik ahırda bilardo maçı yaptı. Köy muhtarı Rüstem Ufacık tarafından bilardo masası ve langırt konulan 50 yıllık bir ahırın, köylülerin eğlenceli zaman geçirebileceği sosyal faaliyet alanı olarak düzenlendiğini anımsatan Kaymakam Pektaş, şöyle konuştu:"Burada köylü kardeşlerimizin hoşça vakit geçirebileceği bir bilardo salonu var. Biz de temsili olarak belediye başkanımızla bilardo maçı yaptık ama maçın sonucu öncesinde belliydi, dostluk kazandı. Köyümüzdeki bu sosyal donatı alanının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda devletimizin köyümüze yapmış olduğu hizmetleri de yerinde inceleme fırsatı bulduk bu noktada hem köy muhtarlığımıza hem de katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum."Başkan Oğuz ise, köy muhtarı Ufacık'ı tebrik ederek, "Köyde böyle bir organizasyonun olması güzel bir şey. Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri tesislerin açılmasını önemsiyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir dönem öğretmen lojmanı olarak kullanılan ve köy misafir evine dönüştürülen ev, düzenlenen törenle hizmete açıldı....

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde bir dönem öğretmen lojmanı olarak kullanılan ve köy misafir evine dönüştürülen ev, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçeye bağlı Orta Topaç köyünde atıl vaziyetteki öğretmen lojmanı, hayırsever vatandaşların desteğiyle köy misafir evine dönüştürüldü.

Köy misafir evinin açılışını gerçekleştiren Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, evin hayırlı olmasını diledi.

Köy muhtarı Rüstem Ufacık ise, atıl vaziyetteki öğretmen lojmanını hayırsever vatandaşların desteğiyle köy misafir evine dönüştürdüklerini söyledi.

Köy evini vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Ufacık, şöyle konuştu:

"Bu köylü olup da burada evi olmayan köylüler var. Zaman zaman buraya geliyorlar, tabi köyde yaşayan insanlar da hep yaşlı olduğu için kimseye yük olmak istemiyorlar. Bu mekan boştu. Biz de bir arkadaşımızın katkılarıyla buranın tadilatını yaptık. Tenceresinden tabağına, ocağından buzdolabına kadar aldık. Dört kişilik bir aile burada konaklayabilir."

Açılışa, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve kurum amirleri katıldı.

- Kaymakam ve belediye başkanı bilardo maçı yaptı

Bu arada Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, köydeki spor salonuna dönüştürülen 50 senelik ahırda bilardo maçı yaptı.

Köy muhtarı Rüstem Ufacık tarafından bilardo masası ve langırt konulan 50 yıllık bir ahırın, köylülerin eğlenceli zaman geçirebileceği sosyal faaliyet alanı olarak düzenlendiğini anımsatan Kaymakam Pektaş, şöyle konuştu:

"Burada köylü kardeşlerimizin hoşça vakit geçirebileceği bir bilardo salonu var. Biz de temsili olarak belediye başkanımızla bilardo maçı yaptık ama maçın sonucu öncesinde belliydi, dostluk kazandı. Köyümüzdeki bu sosyal donatı alanının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda devletimizin köyümüze yapmış olduğu hizmetleri de yerinde inceleme fırsatı bulduk bu noktada hem köy muhtarlığımıza hem de katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum."

Başkan Oğuz ise, köy muhtarı Ufacık'ı tebrik ederek, "Köyde böyle bir organizasyonun olması güzel bir şey. Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri tesislerin açılmasını önemsiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.