pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

01.08.2018 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2018 - 09:48
 

Şarkışla'da Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinden kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.Hacı adayları için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinden kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.Hacı adayları için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, burada yaptığı konuşmada, kutsal topraklara gidecek adayların heyecanını çok iyi anladıklarını ve o heyecanı kendilerinin de hissettiklerini belirtti. Kaymakam Pektaş, hacı adaylarından devletin birliği ve beraberliği için dua etmelerini isteyerek, iyi yolculuklar diledi. Müftü Vekili Keleş Şahin'in yaptığı duanın ardından Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi'nde akşam namazını kılan hacı adayları cami çıkışında cemaatle vedalaşarak helallik istedi.Adaylar daha sonra yola çıktı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinden kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.Hacı adayları için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinden kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.

Hacı adayları için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, burada yaptığı konuşmada, kutsal topraklara gidecek adayların heyecanını çok iyi anladıklarını ve o heyecanı kendilerinin de hissettiklerini belirtti.

Kaymakam Pektaş, hacı adaylarından devletin birliği ve beraberliği için dua etmelerini isteyerek, iyi yolculuklar diledi.

Müftü Vekili Keleş Şahin'in yaptığı duanın ardından Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi'nde akşam namazını kılan hacı adayları cami çıkışında cemaatle vedalaşarak helallik istedi.

Adaylar daha sonra yola çıktı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.