pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Ev Yangını

28.07.2017 - 16:18, Güncelleme: 28.07.2017 - 16:18
 

Şarkışla'da Ev Yangını

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Yükselen köyünde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gedi.Aydoğan ailesinin yaşadığı alt katı kömürlük...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Yükselen köyünde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gedi.Aydoğan ailesinin yaşadığı alt katı kömürlük olan evin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangın sırasında evde bulunan Arif (77), Gülistan (72) ve oğulları Mehmet Aydoğan (40), koku nedeniyle dışarı çıktıklarında evlerinin çatısının yandığını gördü.Aydoğan ailesi durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Yükselen köyünde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gedi.Aydoğan ailesinin yaşadığı alt katı kömürlük...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Yükselen köyünde bir evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gedi.

Aydoğan ailesinin yaşadığı alt katı kömürlük olan evin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın sırasında evde bulunan Arif (77), Gülistan (72) ve oğulları Mehmet Aydoğan (40), koku nedeniyle dışarı çıktıklarında evlerinin çatısının yandığını gördü.

Aydoğan ailesi durumu itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.