pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Ebru Kursu

27.07.2018 - 15:03, Güncelleme: 27.07.2018 - 15:03
 

Şarkışla'da Ebru Kursu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ebru kursu açıldı.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Aşık Veysel Gençlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ebru kursu açıldı.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen ebru kursunu ziyaret etti. Yaşları 7 ile 45 arasında değişen kursiyerler ile sohbet eden Pektaş, "Çocuklarımızın boş zamanlarını bu şekilde değerlendirmeleri bizleri sevindiriyor. Burada emek veren kurs öğretmenlerimize ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir ise ziyaretinden dolayı Pektaş'a teşekkür ederek, kurslar hakkında bilgi verdi. Aydemir, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kurs verdiklerini belirterek, ebru kursuna 45 kursiyerin katıldığını söyledi. Ziyarete, Şarkışla Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Kalkan ve Fehmi Kılıçkaya da katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ebru kursu açıldı.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Aşık Veysel Gençlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ebru kursu açıldı.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen ebru kursunu ziyaret etti. Yaşları 7 ile 45 arasında değişen kursiyerler ile sohbet eden Pektaş, "Çocuklarımızın boş zamanlarını bu şekilde değerlendirmeleri bizleri sevindiriyor. Burada emek veren kurs öğretmenlerimize ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir ise ziyaretinden dolayı Pektaş'a teşekkür ederek, kurslar hakkında bilgi verdi.

Aydemir, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kurs verdiklerini belirterek, ebru kursuna 45 kursiyerin katıldığını söyledi.

Ziyarete, Şarkışla Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Kalkan ve Fehmi Kılıçkaya da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.