pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Başarılı Öğrenciler Geziyle Ödüllendirildi

06.05.2017 - 11:08, Güncelleme: 06.05.2017 - 11:08
 

Şarkışla'da Başarılı Öğrenciler Geziyle Ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı, başarılı 100 lise öğrencisini 4 gün sürecek Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi.Öğrenciler...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı, başarılı 100 lise öğrencisini 4 gün sürecek Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi.Öğrenciler için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi önünde uğurlama töreni düzenlendi.Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, burada yaptığı konuşmada, tarih, kültür ve medeniyeti tanıtmak, o duyguları yerinde yaşamak için öğrencileri bu şekilde ödüllendirdiklerini belirtti.Çanakkale'nin önemini vurgulayan Kaymakam Pektaş, "Size, ecdadımızın bu ülkeyi vatan yapmak uğruna ne çileler çektiğini ne şehadet şerbetleri içtiğini bizzat yaşamanız, hissetmeniz için bu desteği veriyoruz." dedi.Konuşmanın ardından otobüsler hareket etti. Uğurlama törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir, öğrenciler ve veliler katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı, başarılı 100 lise öğrencisini 4 gün sürecek Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi.Öğrenciler...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamlığı, başarılı 100 lise öğrencisini 4 gün sürecek Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi.

Öğrenciler için Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, burada yaptığı konuşmada, tarih, kültür ve medeniyeti tanıtmak, o duyguları yerinde yaşamak için öğrencileri bu şekilde ödüllendirdiklerini belirtti.

Çanakkale'nin önemini vurgulayan Kaymakam Pektaş, "Size, ecdadımızın bu ülkeyi vatan yapmak uğruna ne çileler çektiğini ne şehadet şerbetleri içtiğini bizzat yaşamanız, hissetmeniz için bu desteği veriyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından otobüsler hareket etti.

Uğurlama törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir, öğrenciler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.