pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla Belediye Başkanı Oğuz'un Acı Günü

25.11.2018 - 16:33, Güncelleme: 25.11.2018 - 16:33
 

Şarkışla Belediye Başkanı Oğuz'un Acı Günü

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un 76 yaşındaki kayınbabası Nurettin İnan vefat etti. İnan’ın cenazesi, Muhsin Yazıcıoğlu...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un 76 yaşındaki kayınbabası Nurettin İnan vefat etti. İnan’ın cenazesi, Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Garipler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, İnan'ın ailesi, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Taziyeleri kabul eden Oğuz, kendilerini bu acı günde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un 76 yaşındaki kayınbabası Nurettin İnan vefat etti. İnan’ın cenazesi, Muhsin Yazıcıoğlu...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un 76 yaşındaki kayınbabası Nurettin İnan vefat etti.

İnan’ın cenazesi, Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Garipler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, İnan'ın ailesi, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taziyeleri kabul eden Oğuz, kendilerini bu acı günde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.