pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkaya'da Yeni Makine İkmal Parkı Yapımı

16.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 16.10.2017 - 16:38
 

Sarıkaya'da Yeni Makine İkmal Parkı Yapımı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından yeni makine ikmal parkının çalışmaları devam ediyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından yeni makine ikmal parkının çalışmaları devam ediyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski makine ikmal parkının artık ihtiyacı karşılamadığını belirtti. Baran Caddesi'nde bulunan eski makine ikmal parkının yerine başka projeler uygulamayı düşündüklerini ifade eden Açıkel, şu bilgileri aktardı: "İlçemizde güzel projelere imza attık. Bu çalışmamız da inşallah güzel olacak. Daha kapsamlı ve donanımlı bir makine ikmal parkı inşa ediyoruz. Hayvan pazarının yanına yapılan makine ikmal parkımız bin 200 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde itfaiye ekibimiz ve araçlarımız da barınacak. Çalışmalarda sona doğru geldik."
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından yeni makine ikmal parkının çalışmaları devam ediyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından yeni makine ikmal parkının çalışmaları devam ediyor.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski makine ikmal parkının artık ihtiyacı karşılamadığını belirtti.

Baran Caddesi'nde bulunan eski makine ikmal parkının yerine başka projeler uygulamayı düşündüklerini ifade eden Açıkel, şu bilgileri aktardı:

"İlçemizde güzel projelere imza attık. Bu çalışmamız da inşallah güzel olacak. Daha kapsamlı ve donanımlı bir makine ikmal parkı inşa ediyoruz. Hayvan pazarının yanına yapılan makine ikmal parkımız bin 200 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde itfaiye ekibimiz ve araçlarımız da barınacak. Çalışmalarda sona doğru geldik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.