pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkamış Harekatının 102. Yıl Dönümü

07.01.2017 - 17:48, Güncelleme: 07.01.2017 - 17:48
 

Sarıkamış Harekatının 102. Yıl Dönümü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kuru ekmek ve çorba ikram edildi. Türkiye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kuru ekmek ve çorba ikram edildi. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı, Karatekin Parkı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri anma etkinliklerinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.Vatan evlatlarının bu topraklar için şehit düştüğünü söyleyen Bölükbaşı, "90 bin vatan evladı 102 yıl önce Ardahan'ı, Kars'ı, Sarıkamış'ı Rus-Ermeni istilasından kurtarmak için cepheye sürülmüş, kurşun atamadan, düşman kurşunu yemeden eksi 39 derecede kar ve tipiye yenilerek şehit düşmüşlerdi." dedi. "Vatan toprağını düşman çizmelerinden kurtarmak için yola çıkanlar, Allahuekber Dağları'nda Allah'a kavuştular." diyen Bölükbaşı, "Onları yad etmek, bir nebze de olsa yaşadıklarını yaşamak ve hasret kaldıkları sıcacık bir tas çorbayı içip 'elhamdülillah' deyip ruhlarına bir Fatiha göndererek şükranlarımızı sunmak için toplandık." diye konuştu.Bölükbaşı, TÜRKAV olarak Sarıkamış ruhunun yaşatılması ve unutulmaması için her yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Duanın ardından katılımcılara kuru ekmek ve çorba ikram edildi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kuru ekmek ve çorba ikram edildi. Türkiye...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlara kuru ekmek ve çorba ikram edildi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı, Karatekin Parkı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri anma etkinliklerinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vatan evlatlarının bu topraklar için şehit düştüğünü söyleyen Bölükbaşı, "90 bin vatan evladı 102 yıl önce Ardahan'ı, Kars'ı, Sarıkamış'ı Rus-Ermeni istilasından kurtarmak için cepheye sürülmüş, kurşun atamadan, düşman kurşunu yemeden eksi 39 derecede kar ve tipiye yenilerek şehit düşmüşlerdi." dedi.

"Vatan toprağını düşman çizmelerinden kurtarmak için yola çıkanlar, Allahuekber Dağları'nda Allah'a kavuştular." diyen Bölükbaşı, "Onları yad etmek, bir nebze de olsa yaşadıklarını yaşamak ve hasret kaldıkları sıcacık bir tas çorbayı içip 'elhamdülillah' deyip ruhlarına bir Fatiha göndererek şükranlarımızı sunmak için toplandık." diye konuştu.

Bölükbaşı, TÜRKAV olarak Sarıkamış ruhunun yaşatılması ve unutulmaması için her yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Duanın ardından katılımcılara kuru ekmek ve çorba ikram edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.