pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şantiye Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar

25.12.2017 - 12:38, Güncelleme: 25.12.2017 - 12:38
 

Şantiye Görevlisini Yaralayıp Kaçtılar

Başkentte bir inşaattan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi, kendilerine müdahale eden şantiye görevlisini silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı

ANKARA (AA) - Başkentte bir inşaattan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi, kendilerine müdahale eden şantiye görevlisini silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.Çankaya ilçesi Beytepe Mahallesi Nisan Sokak'ta inşaat şantiyesine gelen 3 kişi, buradaki malzemeleri çalmak istedi. Bu sırada kendilerine müdahale eden şantiye görevlisi Yüksel A'yı (43) silahla yaralayan kişiler, izlerini kaybettirdi.Yaralanan şantiye görevlisi, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis, şüphelilerin kaçtığı beyaz minibüsü bulmak için çevrede çalışma başlattı.
Başkentte bir inşaattan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi, kendilerine müdahale eden şantiye görevlisini silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı

ANKARA (AA) - Başkentte bir inşaattan hırsızlık yapmak isteyen 3 kişi, kendilerine müdahale eden şantiye görevlisini silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Çankaya ilçesi Beytepe Mahallesi Nisan Sokak'ta inşaat şantiyesine gelen 3 kişi, buradaki malzemeleri çalmak istedi. Bu sırada kendilerine müdahale eden şantiye görevlisi Yüksel A'yı (43) silahla yaralayan kişiler, izlerini kaybettirdi.

Yaralanan şantiye görevlisi, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, şüphelilerin kaçtığı beyaz minibüsü bulmak için çevrede çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.