pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sanatçı Edip Akbayram, Nikah Şahitliği Yaptı

07.07.2017 - 18:33, Güncelleme: 07.07.2017 - 18:33
 

Sanatçı Edip Akbayram, Nikah Şahitliği Yaptı

NEVŞEHİR (AA) - Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Avanos'ta bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.Avanos Belediyesi Nikah Salonu'nda Sinem Özüberk ve Onur...

NEVŞEHİR (AA) - Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Avanos'ta bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.Avanos Belediyesi Nikah Salonu'nda Sinem Özüberk ve Onur Temmuz Görürgöz çiftinin nikah töreni düzenlendi. Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram da çiftin nikah şahitliğini yaptı.Damadın nikah şahidi olarak törene katılan Akbayram, resmi nikah işlemlerinin ardından çifti tebrik ederek, aile cüzdanını geline verdi.Akbayram, genç çiftin nikah şahitliğini yapmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, çiftten ömür boyunca birbirlerini kırmamaları için söz istedi.
NEVŞEHİR (AA) - Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Avanos'ta bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.Avanos Belediyesi Nikah Salonu'nda Sinem Özüberk ve Onur...

NEVŞEHİR (AA) - Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram, Avanos'ta bir çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Avanos Belediyesi Nikah Salonu'nda Sinem Özüberk ve Onur Temmuz Görürgöz çiftinin nikah töreni düzenlendi. Ünlü ses sanatçısı Edip Akbayram da çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Damadın nikah şahidi olarak törene katılan Akbayram, resmi nikah işlemlerinin ardından çifti tebrik ederek, aile cüzdanını geline verdi.

Akbayram, genç çiftin nikah şahitliğini yapmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, çiftten ömür boyunca birbirlerini kırmamaları için söz istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.