pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şampiyon Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

01.06.2017 - 18:53, Güncelleme: 01.06.2017 - 18:53
 

Şampiyon Öğrencilerden Altınsoy'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Trabzon'da gerçekleştirilen "Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası"nda takım olarak Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel...

SİVAS (AA) - Trabzon'da gerçekleştirilen "Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası"nda takım olarak Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti.İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Okul Müdürü Mustafa Taş, ziyarette, yarışma hakkında bilgi vererek, "Trabzon’da gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimiz Sivas tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye şampiyonu oldu. 81 ilden 16 takımın finale kaldığı şampiyonada öğrencilerimiz üstün bir başarı göstererek Türkiye birinciliği kupasını ilimize getirdi." ifadelerini kullandı.Altınsoy ise öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, bir süre sohbet etti.İlerde öğrencilerin daha büyük başarılara imza atmasını temenni eden Altınsoy, "Sivas’ın adını duyurdunuz, inşallah ileride de Türkiye’yi dışarıda temsil etme noktasında da başarılarınızı bekliyoruz. Gayretle çalışırsanız olmayacak bir şey yok." açıklamasında bulundu.Ziyaretin sonunda Altınsoy, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Trabzon'da gerçekleştirilen "Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası"nda takım olarak Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel...

SİVAS (AA) - Trabzon'da gerçekleştirilen "Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası"nda takım olarak Türkiye birincisi olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'u ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Okul Müdürü Mustafa Taş, ziyarette, yarışma hakkında bilgi vererek, "Trabzon’da gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimiz Sivas tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye şampiyonu oldu. 81 ilden 16 takımın finale kaldığı şampiyonada öğrencilerimiz üstün bir başarı göstererek Türkiye birinciliği kupasını ilimize getirdi." ifadelerini kullandı.

Altınsoy ise öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, bir süre sohbet etti.

İlerde öğrencilerin daha büyük başarılara imza atmasını temenni eden Altınsoy, "Sivas’ın adını duyurdunuz, inşallah ileride de Türkiye’yi dışarıda temsil etme noktasında da başarılarınızı bekliyoruz. Gayretle çalışırsanız olmayacak bir şey yok." açıklamasında bulundu.

Ziyaretin sonunda Altınsoy, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.