pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sağlık Bakan Yardımcısı Meşe'den Büyükkılıç'a Ziyaret

28.06.2019 - 16:18, Güncelleme: 28.06.2019 - 16:18
 

Sağlık Bakan Yardımcısı Meşe'den Büyükkılıç'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Turizmi Çalıştayı için Kayseri'ye gelen Bakan Yardımcısı Meşe, Başkan Büyükkılıç'a makamında ziyarette bulundu.Bakan Yardımcısı Meşe, ziyarette; "Başkanımızı uzun yıllardır tanıyoruz. Kayseri’ye çok değerli çalışmaları oldu. Bunların hepsine yakından şahit olduk. Şimdi Büyükşehir’de kendisini görmek bizi çok sevindirdi. Hayırlı olsun. Memleketimize ve ülkemize çok güzel işler yapılacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.Başkan Memduh Büyükkılıç da Kayseri'yi turizmin merkezi haline getireceklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Turizmi Çalıştayı için Kayseri'ye gelen Bakan Yardımcısı Meşe, Başkan Büyükkılıç'a makamında ziyarette bulundu.

Bakan Yardımcısı Meşe, ziyarette; "Başkanımızı uzun yıllardır tanıyoruz. Kayseri’ye çok değerli çalışmaları oldu. Bunların hepsine yakından şahit olduk. Şimdi Büyükşehir’de kendisini görmek bizi çok sevindirdi. Hayırlı olsun. Memleketimize ve ülkemize çok güzel işler yapılacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Memduh Büyükkılıç da Kayseri'yi turizmin merkezi haline getireceklerini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.