pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sabah Namazı buluşmaları devam ediyor

23.10.2015 - 15:04, Güncelleme: 23.10.2015 - 15:04
 

Sabah Namazı buluşmaları devam ediyor

Yedi hilal öncülügünde Sivas'ta gerçekleştirilen Sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

YediHilal Sivas'ın Ramazan Ay'ından önce başlattığı Sabah Namazı buluşmaları hız kesmeden devam ediyor. İlimizde özellikle genç nüfusa namaz alışkanlığı kazandırmak için çaba gösteren YediHilal Sivas her pazar Sabah Namazında Meydan Cami'inde gençlerle beraber Sabah Namazını da ediyor.Akabinde Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısında olan idari bina da ise kahvaltı gerçekleştiriliyor.Her hafta katılımın artarak devam ettiği Sabah Namazı buluşmalarına ilimiz gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği görülüyor. Bizde kendilerine ilimiz gençleri adına teşekkür ediyoruz.
Yedi hilal öncülügünde Sivas'ta gerçekleştirilen Sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

YediHilal Sivas'ın Ramazan Ay'ından önce başlattığı Sabah Namazı buluşmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

İlimizde özellikle genç nüfusa namaz alışkanlığı kazandırmak için çaba gösteren YediHilal Sivas her pazar Sabah Namazında Meydan Cami'inde gençlerle beraber Sabah Namazını da ediyor.Akabinde Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısında olan idari bina da ise kahvaltı gerçekleştiriliyor.Her hafta katılımın artarak devam ettiği Sabah Namazı buluşmalarına ilimiz gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği görülüyor. Bizde kendilerine ilimiz gençleri adına teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.