pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Sivas'ta

17.12.2016 - 23:08, Güncelleme: 17.12.2016 - 23:08
 

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Sivas'ta

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:"Son zamanlarda sadece memleketimiz değil, Ortadoğu ve İslam alemi adeta bütünüyle yanıyor.

AA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son günlerde sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu ve İslam coğrafyasında sıkıntı yaşandığını belirterek, "Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez." dedi.Karamollaoğlu, partisinin Sivas İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen "Türkiye'nin Meseleleri ve Çözüm Yolları" konulu toplantıda, Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.Gerek Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu gerekse bölge ve dünyadaki hadiseleri değerlendireceğini dile getiren Karamollaoğlu, "Kayseri'de bugün 14 kardeşimizi kaybettik. Yine haince bir saldırı oldu." ifadesini kullandı.Kayseri'deki saldırının, İstanbul'daki patlamaların ardından ayrı bir endişeye yol açtığına dikkati çeken Karamollaoğlu, şöyle konuştu:"Bu hadiseler bizi endişelendiriyor. Özellikle terör hadiselerine baktığımızda sadece PKK terörüyle 32 yıldır mücadele ediyoruz. 1984 yılında başladı. Ondan önce de ASALA vardı. O da yaklaşık 8 yıl kadar devam etti. Son zamanlarda sadece memleketimiz değil, Ortadoğu ve İslam alemi adeta bütünüyle yanıyor. Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez. Vermiyor da zaten, görüyoruz. 32 yıldır bu çatışmalar vardı, ilk başladığında dağda bu çatışmalar sürüyordu, yol kesiyor, köyleri basıyorlardı, sonra şehre indiler."Karamollaoğlu, Türkiye'nin güçlü ve bağımsız olabilmesinin yolunun güçlü ekonomi ve açık değil fazla veren dış ticaretten geçtiğini vurguladı.Türkiye'nin ve bulunduğu coğrafyanın durumu hakkında da bilgiler veren Karamollaoğlu, partisinin çözüm önerileri ve politikalarından bahsetti. - Sivas
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:"Son zamanlarda sadece memleketimiz değil, Ortadoğu ve İslam alemi adeta bütünüyle yanıyor.

AA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, son günlerde sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu ve İslam coğrafyasında sıkıntı yaşandığını belirterek, "Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin Sivas İl Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen "Türkiye'nin Meseleleri ve Çözüm Yolları" konulu toplantıda, Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Gerek Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu gerekse bölge ve dünyadaki hadiseleri değerlendireceğini dile getiren Karamollaoğlu, "Kayseri'de bugün 14 kardeşimizi kaybettik. Yine haince bir saldırı oldu." ifadesini kullandı.

Kayseri'deki saldırının, İstanbul'daki patlamaların ardından ayrı bir endişeye yol açtığına dikkati çeken Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Bu hadiseler bizi endişelendiriyor. Özellikle terör hadiselerine baktığımızda sadece PKK terörüyle 32 yıldır mücadele ediyoruz. 1984 yılında başladı. Ondan önce de ASALA vardı. O da yaklaşık 8 yıl kadar devam etti. Son zamanlarda sadece memleketimiz değil, Ortadoğu ve İslam alemi adeta bütünüyle yanıyor. Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez. Vermiyor da zaten, görüyoruz. 32 yıldır bu çatışmalar vardı, ilk başladığında dağda bu çatışmalar sürüyordu, yol kesiyor, köyleri basıyorlardı, sonra şehre indiler."

Karamollaoğlu, Türkiye'nin güçlü ve bağımsız olabilmesinin yolunun güçlü ekonomi ve açık değil fazla veren dış ticaretten geçtiğini vurguladı.

Türkiye'nin ve bulunduğu coğrafyanın durumu hakkında da bilgiler veren Karamollaoğlu, partisinin çözüm önerileri ve politikalarından bahsetti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.