pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Saadet, 1 Kasım için hazırlanıyor

01.10.2015 - 21:20, Güncelleme: 01.10.2015 - 21:20
 

Saadet, 1 Kasım için hazırlanıyor

1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlere kısa bir süre kala saadet partisi çalışmalarına başladı.

Seçimlere doludizgin hazırlanan Saadet Partisi, on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını bu hafta sonu Türkiye’ye tanıtacak… Seçimlere doludizgin hazırlanan Saadet Partisi, on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını bu hafta sonu Türkiye’ye tanıtacak. Heyecanın dorukta olacağı program öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi. Aday Tanıtım Programı ile vekil adaylarını tanıtacak olan Saadet Partisi, seçim beyannamesi ile seçim konsepti ve müziklerini de ilk defa bu programda açıklayacak… Yinelenen seçim tarihi ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi bu hafta sonu Ankara’da yine tarihi bir programa imza atacak. On binlerce partilinin iştirak edeceği programda 550 milletvekili adayı Aday Tanıtım Programı ile kamuoyuna tanıtılacak. Milli Görüş’ün efsane programlar dizisine bir yenisini daha eklenmesiyle birlikte Saadet Partisi, seçimlere heyecan dolu bir atmosferde girecek. 
1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlere kısa bir süre kala saadet partisi çalışmalarına başladı.

Seçimlere doludizgin hazırlanan Saadet Partisi, on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını bu hafta sonu Türkiye’ye tanıtacak…

 

Seçimlere doludizgin hazırlanan Saadet Partisi, on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını bu hafta sonu Türkiye’ye tanıtacak. Heyecanın dorukta olacağı program öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi. Aday Tanıtım Programı ile vekil adaylarını tanıtacak olan Saadet Partisi, seçim beyannamesi ile seçim konsepti ve müziklerini de ilk defa bu programda açıklayacak…

 

Yinelenen seçim tarihi ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi bu hafta sonu Ankara’da yine tarihi bir programa imza atacak. On binlerce partilinin iştirak edeceği programda 550 milletvekili adayı Aday Tanıtım Programı ile kamuoyuna tanıtılacak. Milli Görüş’ün efsane programlar dizisine bir yenisini daha eklenmesiyle birlikte Saadet Partisi, seçimlere heyecan dolu bir atmosferde girecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.