pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ressamlar Derneğinden Resim Kursu

23.09.2016 - 13:42, Güncelleme: 23.09.2016 - 13:42
 

Ressamlar Derneğinden Resim Kursu

Sivas Ressamlar Derneği ev hanımlarına ve emeklilere yönelik resim kursu düzenleyecek.

 Sivas Ressamlar Derneği ev hanımlarına ve emeklilere yönelik resim kursu düzenleyecek.Ev hanımlarının ve emekli bayların sanatla tanışması, el becerilerinin gelişmesi amacıyla düzenlenen kurslar ev hanımlarına bayan öğretmen, emekli baylara ise erkek öğretmen nezaretinde verilecek.İstasyon Caddesi SSK karşısında bulunan dernek binasında gerçekleştirilecek olan kurslar hafta içi ve hafta sonları yapılacak.Düzenlenecek olan kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Sivas Ressamlar Derneği Başkanı Arif Sayyar “Sivas Ressamlar Derneği olarak daha önce çocuklara yönelik kurslar düzenledik. Bu eğitim-öğretim döneminde ise emeklilere ve ev hanımlarına yönelik yağlıboya/karakalem resim kursu düşünmekteyiz. Bayanlara yönelik resim kursumuzu Resim Öğretmenimiz Zülal Epik hocamız verecektir. Emeklilere yönelik kursumuzu ise Sivas Ressamlar Derneği Başkanı olarak ben vereceğim. Resim sanatındaki tecrübelerimizi hanım kardeşlerimiz ve emeklilerimizle paylaşmak istiyoruz” dedi.Resim sanatının önemine de işaret eden Başkan Sayyar “Resim sanatı insanın ruhunu dinlendiren, düşünce ve yeteneğini zenginleştiren bir daldır. Ruhsal dünyalarına hitap eden resim sanatı, aynı zamanda bir terapi sanatıdır. Kayıt yaptırmak isteyenleri SSK Hastanesi karşısında bulunan Sivas Ressamlar Derneğine bekliyoruz.” dedi. - Sivas
Sivas Ressamlar Derneği ev hanımlarına ve emeklilere yönelik resim kursu düzenleyecek.

 

Sivas Ressamlar Derneği ev hanımlarına ve emeklilere yönelik resim kursu düzenleyecek.


Ev hanımlarının ve emekli bayların sanatla tanışması, el becerilerinin gelişmesi amacıyla düzenlenen kurslar ev hanımlarına bayan öğretmen, emekli baylara ise erkek öğretmen nezaretinde verilecek.
İstasyon Caddesi SSK karşısında bulunan dernek binasında gerçekleştirilecek olan kurslar hafta içi ve hafta sonları yapılacak.


Düzenlenecek olan kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Sivas Ressamlar Derneği Başkanı Arif Sayyar “Sivas Ressamlar Derneği olarak daha önce çocuklara yönelik kurslar düzenledik. Bu eğitim-öğretim döneminde ise emeklilere ve ev hanımlarına yönelik yağlıboya/karakalem resim kursu düşünmekteyiz. Bayanlara yönelik resim kursumuzu Resim Öğretmenimiz Zülal Epik hocamız verecektir. Emeklilere yönelik kursumuzu ise Sivas Ressamlar Derneği Başkanı olarak ben vereceğim. Resim sanatındaki tecrübelerimizi hanım kardeşlerimiz ve emeklilerimizle paylaşmak istiyoruz” dedi.
Resim sanatının önemine de işaret eden Başkan Sayyar “Resim sanatı insanın ruhunu dinlendiren, düşünce ve yeteneğini zenginleştiren bir daldır. Ruhsal dünyalarına hitap eden resim sanatı, aynı zamanda bir terapi sanatıdır. Kayıt yaptırmak isteyenleri SSK Hastanesi karşısında bulunan Sivas Ressamlar Derneğine bekliyoruz.” dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.