pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Karakaya, Misafir Öğrencilerle Buluştu

09.06.2017 - 11:03, Güncelleme: 09.06.2017 - 11:03
 

Rektör Karakaya, Misafir Öğrencilerle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitede eğitim gören öğrencilerle iftar programında buluştu.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitede eğitim gören öğrencilerle iftar programında buluştu.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen iftar programına Endonezyalı, Etiyopyalı, Türkmenistanlı, Lübnanlı, Afganistanlı, Azerbaycanlı başta olmak üzere bir çok ülkeden öğrenciler katıldı.İftarda da konuşan Karakaya, "Üniversitemizin farklı bölümlerinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencileri çok önemsiyoruz. Öğrencilerin ülkemizde ve üniversitemizde yabancılık çekmemeleri için özen gösteriyoruz. Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerin dünya ile yarışan gençler olması gereklidir. 40’a yakın ülkeden 140’a yakın yabancı uyruklu öğrenciye ev sahipliği yapılıyor. Öğrencilerin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini, üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi kendi ülkelerinde tanıtmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.İftar programına dekanlar, müdürler , öğrenci konsey başkanları ve öğrenciler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitede eğitim gören öğrencilerle iftar programında buluştu.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitede eğitim gören öğrencilerle iftar programında buluştu.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Toplantı Salonunda düzenlenen iftar programına Endonezyalı, Etiyopyalı, Türkmenistanlı, Lübnanlı, Afganistanlı, Azerbaycanlı başta olmak üzere bir çok ülkeden öğrenciler katıldı.

İftarda da konuşan Karakaya, "Üniversitemizin farklı bölümlerinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencileri çok önemsiyoruz. Öğrencilerin ülkemizde ve üniversitemizde yabancılık çekmemeleri için özen gösteriyoruz. Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerin dünya ile yarışan gençler olması gereklidir. 40’a yakın ülkeden 140’a yakın yabancı uyruklu öğrenciye ev sahipliği yapılıyor. Öğrencilerin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini, üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi kendi ülkelerinde tanıtmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İftar programına dekanlar, müdürler , öğrenci konsey başkanları ve öğrenciler katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.