pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Gökmen'in Veda Ziyaretleri

24.01.2017 - 14:28, Güncelleme: 24.01.2017 - 14:28
 

Rektör Gökmen'in Veda Ziyaretleri

KARAMAN (AA) - Görev süresi dolan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gökmen, Belediye...

KARAMAN (AA) - Görev süresi dolan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gökmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a veda ziyaretinde bulundu. Çalışkan, Gökmen'in KMÜ'deki rektörlük görevini başarıyla yürüttüğünü ifade ederek, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu görevler bizlere verilen birer emanettir. Asıl olan görevlerimiz boyunca gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Değerli rektörümüze ilimize ve üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve Karaman halkı adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Çalışkan, günün anısına Gökmen'e Kül Tigin yazıtının tasvir edildiği bir minyatür heykel hediye etti.
KARAMAN (AA) - Görev süresi dolan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Gökmen, Belediye...

KARAMAN (AA) - Görev süresi dolan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Gökmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a veda ziyaretinde bulundu.

Çalışkan, Gökmen'in KMÜ'deki rektörlük görevini başarıyla yürüttüğünü ifade ederek, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu görevler bizlere verilen birer emanettir. Asıl olan görevlerimiz boyunca gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Değerli rektörümüze ilimize ve üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı şahsım ve Karaman halkı adına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Çalışkan, günün anısına Gökmen'e Kül Tigin yazıtının tasvir edildiği bir minyatür heykel hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.