pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

22.03.2018 - 12:48, Güncelleme: 22.03.2018 - 12:48
 

Regaip Kandili

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında, üç aylara girmenin mutluluğunu yaşadıklarını, bu aylarda rahmet, merhamet, şefkat ve yardımlaşma hislerinin en üst seviyeye çıktığını belirterek, şunları kaydetti:"Bu mübarek aylar içerisinde yer alan kandiller, Allahın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği zaman dilimledir. Üç aylar ve mübarek gecelerin kıymetini bilmeli ve dualarla geçirmeliyiz. Bu gecede dargınlıklara ve küskünlüklere son verilmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, kalbiniz nur, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.Bu duygu ve düşüncelerle, üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili’nin ülkemizde ve ilimizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dilerim."
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Köksal mesajında,...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Köksal mesajında, üç aylara girmenin mutluluğunu yaşadıklarını, bu aylarda rahmet, merhamet, şefkat ve yardımlaşma hislerinin en üst seviyeye çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu mübarek aylar içerisinde yer alan kandiller, Allahın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği zaman dilimledir. Üç aylar ve mübarek gecelerin kıymetini bilmeli ve dualarla geçirmeliyiz. Bu gecede dargınlıklara ve küskünlüklere son verilmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, kalbiniz nur, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.Bu duygu ve düşüncelerle, üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili’nin ülkemizde ve ilimizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.