pendik escort bayan
ak

Regaip Kandili

30.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:48
 

Regaip Kandili

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Şentürk, mesajında, tüm İslam aleminin büyük bir heyecanla...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Şentürk, mesajında, tüm İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran mübarek üç aylara girildiğini belirtti. Manevi iklimine girilen bu ayların en güzel habercisinin perşembeyi cumaya bağlayan gece idrak edecek olan Regaip Kandili olduğunu ifade eden Şentürk, millete ve tüm Müslümanlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.Şentürk, şunları kaydetti:"Kandil geceleri, insanları birbirine yaklaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularını harekete geçiren, ruhumuzu aydınlatan yüce Rabbimizin rahmetine nail olma ve mağfiretini kazanma arzumuzun doruğa çıktığı müstesna zamanlardır. Duaların ve tövbelerin kabul edildiği, yapılan ibadetlerin ve iyiliklerin kat be kat karşılığının verildiği bu anları bizler kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendirmeli, nefsimizi hesaba çekerek ana sermayemiz olan ömrümüzü nerede ve nasıl tükettiğimizi bir kez daha gözden geçirmeliyiz. Tüm İslam aleminin ve Kırşehirlilerin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni kutlar, bu ayların ülkemize, milletimize ve tüm Müslümanlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Şentürk, mesajında, tüm İslam aleminin büyük bir heyecanla...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, tüm İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran mübarek üç aylara girildiğini belirtti.

Manevi iklimine girilen bu ayların en güzel habercisinin perşembeyi cumaya bağlayan gece idrak edecek olan Regaip Kandili olduğunu ifade eden Şentürk, millete ve tüm Müslümanlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Şentürk, şunları kaydetti:

"Kandil geceleri, insanları birbirine yaklaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularını harekete geçiren, ruhumuzu aydınlatan yüce Rabbimizin rahmetine nail olma ve mağfiretini kazanma arzumuzun doruğa çıktığı müstesna zamanlardır. Duaların ve tövbelerin kabul edildiği, yapılan ibadetlerin ve iyiliklerin kat be kat karşılığının verildiği bu anları bizler kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendirmeli, nefsimizi hesaba çekerek ana sermayemiz olan ömrümüzü nerede ve nasıl tükettiğimizi bir kez daha gözden geçirmeliyiz. Tüm İslam aleminin ve Kırşehirlilerin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni kutlar, bu ayların ülkemize, milletimize ve tüm Müslümanlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.