pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Regaip Kandili

29.03.2017 - 15:03, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:03
 

Regaip Kandili

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Çelik, mesajında, Regaip Kandili'nin Müslümanlar'ın beklediği ve özlediği bir hediye olduğunu belirtti.Regaip Kandili ve üç ayların birlik ve beraberliğe katkıda bulunması temennisinde bulunan Çelik, "Aynı inancın mensuplarına ayrılık yakışmaz. Mübarek günlerin, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine iyilikler getirmesini diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve mübarek üç ayları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.Büyükkılıç da üç ayların ve kandillerin Müslümanlar'ın nazarında müstesna bir yeri olduğunu hatırlattı. Mübarek gün ve gecelerin insanın kendisini yargılaması ve sorgulamasını sağladığını ifade eden Büyükkılıç, kandillerin münasebetlerin değerlendirilmesi ve nefis muhasebesi yapılması için fırsat olduğunu aktardı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz ise Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Regaip Kandili'nin milletin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olmasını dileyen Hiçyılmaz, şunları kaydetti:"Mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandili'dir. Milletimizin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyor, tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili'ni kutluyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çelik, mesajında, Regaip Kandili'nin Müslümanlar'ın beklediği ve özlediği bir hediye olduğunu belirtti.

Regaip Kandili ve üç ayların birlik ve beraberliğe katkıda bulunması temennisinde bulunan Çelik, "Aynı inancın mensuplarına ayrılık yakışmaz. Mübarek günlerin, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin ve insanlığın kalplerine iyilikler getirmesini diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve mübarek üç ayları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç da üç ayların ve kandillerin Müslümanlar'ın nazarında müstesna bir yeri olduğunu hatırlattı.

Mübarek gün ve gecelerin insanın kendisini yargılaması ve sorgulamasını sağladığını ifade eden Büyükkılıç, kandillerin münasebetlerin değerlendirilmesi ve nefis muhasebesi yapılması için fırsat olduğunu aktardı.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz ise Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Regaip Kandili'nin milletin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olmasını dileyen Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de bu gece idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandili'dir. Milletimizin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Allah'tan niyaz ediyor, tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili'ni kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.