pendik escort bayan
ak

Red Serisi İphone'lar Vodafone Red Avantajlarıyla Satışta

Spor 27.03.2017 - 13:43, Güncelleme: 27.03.2017 - 13:43
 

Red Serisi İphone'lar Vodafone Red Avantajlarıyla Satışta

İSTANBUL (AA) - iPhone kullanıcıları, özel üretim iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonlara Vodafone Red avantajlarıyla sahip olabilecek.Şirket...

İSTANBUL (AA) - iPhone kullanıcıları, özel üretim iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonlara Vodafone Red avantajlarıyla sahip olabilecek.Şirket açıklamasına göre, Vodafone, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition model akıllı telefonlar için "vodafone.com.tr" adresi üzerinden sipariş almaya başladı.Apple'ın (RED) ile 10 yıldır sürdürdüğü iş birliğinin anısına üretilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition cihazlar, Apple kullanıcılarına AIDS'siz bir gelecek için oluşturulan Global Fon'a katkıda bulunma imkanı veriyor.iPhone ailesinin bugüne kadarki en gelişmiş üyeleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, canlı kırmızı renkteki alüminyum kaplamasının yanı sıra gündüz ve gece olağanüstü fotoğraf ve videolar çeken kamera sistemi, bir iPhone'un şimdiye kadar sahip olduğu en iyi pil ömrü, etkileyici sarmal stereo hoparlörleri, kameradan ekrana geniş renk sistemi ve hem suya hem toza dayanıklı tasarımı ile dikkati çekiyor.iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition akıllı telefonları 24 ay taahhütle Vodafone'dan almayı tercih eden aboneler ile Vodafone'un "Akıl Almaz Akıllı Telefon Değişim Kampanyası" ile bir önceki iPhone model telefonunu getiren aboneler, iPhone'un bu özel serisine bin 560 TL'ye varan indirimlerle sahip olabilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları kaydetti:"Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Apple'ın sahraaltı Afrika'da AIDS ile mücadele eden (RED) kuruluşuna destek olmak üzere özel olarak ürettiği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonları tüm Türkiye'de abonelerimize Vodafone Red avantajlarıyla sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.Bu özel ürünleri kullanan abonelerimiz AIDS'siz bir gelecek için oluşturulan Global Fon'a katkıda bulunmuş olacak. Tüm abonelerimizi bu anlamlı ürüne Vodafone Red avantajlarıyla sahip olmaya davet ediyoruz."
İSTANBUL (AA) - iPhone kullanıcıları, özel üretim iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonlara Vodafone Red avantajlarıyla sahip olabilecek.Şirket...

İSTANBUL (AA) - iPhone kullanıcıları, özel üretim iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonlara Vodafone Red avantajlarıyla sahip olabilecek.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition model akıllı telefonlar için "vodafone.com.tr" adresi üzerinden sipariş almaya başladı.

Apple'ın (RED) ile 10 yıldır sürdürdüğü iş birliğinin anısına üretilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition cihazlar, Apple kullanıcılarına AIDS'siz bir gelecek için oluşturulan Global Fon'a katkıda bulunma imkanı veriyor.

iPhone ailesinin bugüne kadarki en gelişmiş üyeleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, canlı kırmızı renkteki alüminyum kaplamasının yanı sıra gündüz ve gece olağanüstü fotoğraf ve videolar çeken kamera sistemi, bir iPhone'un şimdiye kadar sahip olduğu en iyi pil ömrü, etkileyici sarmal stereo hoparlörleri, kameradan ekrana geniş renk sistemi ve hem suya hem toza dayanıklı tasarımı ile dikkati çekiyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition akıllı telefonları 24 ay taahhütle Vodafone'dan almayı tercih eden aboneler ile Vodafone'un "Akıl Almaz Akıllı Telefon Değişim Kampanyası" ile bir önceki iPhone model telefonunu getiren aboneler, iPhone'un bu özel serisine bin 560 TL'ye varan indirimlerle sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Apple'ın sahraaltı Afrika'da AIDS ile mücadele eden (RED) kuruluşuna destek olmak üzere özel olarak ürettiği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED telefonları tüm Türkiye'de abonelerimize Vodafone Red avantajlarıyla sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bu özel ürünleri kullanan abonelerimiz AIDS'siz bir gelecek için oluşturulan Global Fon'a katkıda bulunmuş olacak. Tüm abonelerimizi bu anlamlı ürüne Vodafone Red avantajlarıyla sahip olmaya davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.