pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan'a Doğru

26.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 26.05.2017 - 17:28
 

Ramazan'a Doğru

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Müftüsü Abdulkadir Pese, "Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Caminde kılınacak." dedi.Pese, asırlardır süren bir...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Müftüsü Abdulkadir Pese, "Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Caminde kılınacak." dedi.Pese, asırlardır süren bir geleneğin bozulmadığını, ilçenin tarihi camilerinden olan Tabakhane Camisinde bu yıl yine Ramazan ayında teravih namazlarının hatimle kılınacağını söyledi. İlçenin çarşı merkezinde 45 caminin bulunduğunu belirten Pese,”Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Camiinde kılınacak. Diğer camilerde, Ramazan ayı boyunca, sohbetler, mukabeleler, vaazı nasihatler merkezi sistemle sürdürülecek.” dedi. Caminin imamı Ahmet Kavas da teravih namazlarının hatimle kılındığını, kendilerinin de bu geleneği bozmadan sürdürdüğünü paylaştı.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Müftüsü Abdulkadir Pese, "Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Caminde kılınacak." dedi.Pese, asırlardır süren bir...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Müftüsü Abdulkadir Pese, "Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Caminde kılınacak." dedi.

Pese, asırlardır süren bir geleneğin bozulmadığını, ilçenin tarihi camilerinden olan Tabakhane Camisinde bu yıl yine Ramazan ayında teravih namazlarının hatimle kılınacağını söyledi.

İlçenin çarşı merkezinde 45 caminin bulunduğunu belirten Pese,”Hatimle teravih namazları sadece Tabakhane Camiinde kılınacak. Diğer camilerde, Ramazan ayı boyunca, sohbetler, mukabeleler, vaazı nasihatler merkezi sistemle sürdürülecek.” dedi.

Caminin imamı Ahmet Kavas da teravih namazlarının hatimle kılındığını, kendilerinin de bu geleneği bozmadan sürdürdüğünü paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.