pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

24.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 24.06.2017 - 12:33
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ünver mesajında, bayramların toplum için karşılıklı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ünver mesajında, bayramların toplum için karşılıklı yardımlaşma, sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti. Nevşehirli vatandaşlar başta olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini belirten Ünver, bayramının gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulundu.Belediye Başkanı Ünver, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumlarda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın içtenlikle yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramı'nın başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk getirmesini temenni ediyorum."
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ünver mesajında, bayramların toplum için karşılıklı...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünver mesajında, bayramların toplum için karşılıklı yardımlaşma, sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti.

Nevşehirli vatandaşlar başta olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini belirten Ünver, bayramının gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Ünver, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumlarda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın içtenlikle yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramı'nın başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.