pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

03.06.2019 - 15:13, Güncelleme: 03.06.2019 - 15:13
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Saygılı, mesajında, el ele, omuz omuza, gönül...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Saygılı, mesajında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle olunan bu Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliği tazelemek için bir fırsat olduğunu belirtti.Mübarek ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyetini ve heyecanını yaşadığını ifade eden Saygılı, şunları kaydetti:"Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunun pekiştiren bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlarımız, varlık sahiplerinin ihtiyaç sahiplerine yardım ettiği, hayırseverlerin yetimleri sevindirdiği bir gündür. Sevgi, barış, kardeşlik ve dostluk tohumlarının ekildiği böylesine önemli bir günde, dargın ve küskün olanların birbirlerini kucaklaşarak barışmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı, en içten duygularımla kutluyor, bayramın milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Saygılı, mesajında, el ele, omuz omuza, gönül...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saygılı, mesajında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle olunan bu Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliği tazelemek için bir fırsat olduğunu belirtti.

Mübarek ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyetini ve heyecanını yaşadığını ifade eden Saygılı, şunları kaydetti:

"Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunun pekiştiren bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlarımız, varlık sahiplerinin ihtiyaç sahiplerine yardım ettiği, hayırseverlerin yetimleri sevindirdiği bir gündür. Sevgi, barış, kardeşlik ve dostluk tohumlarının ekildiği böylesine önemli bir günde, dargın ve küskün olanların birbirlerini kucaklaşarak barışmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı, en içten duygularımla kutluyor, bayramın milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.