pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

04.06.2019 - 16:08, Güncelleme: 04.06.2019 - 16:08
 

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Gemerek Kaymakamı ve Şarkışla Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Nayman, "Tüm vatandaşlarımın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, herkese sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi. Buradaki bayramlaşmanın ardından Nayman, Oğuz ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaşıp sohbet etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Gemerek Kaymakamı ve Şarkışla Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Nayman, "Tüm vatandaşlarımın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, herkese sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.

Buradaki bayramlaşmanın ardından Nayman, Oğuz ve beraberindekiler, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik güçleriyle bayramlaşıp sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.