pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

04.06.2019 - 12:13, Güncelleme: 04.06.2019 - 12:13
 

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çankırı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, vali yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramını kutladı.Ramazan ayının bir okul ve eğitim olduğunu belirten Aktaş, "Aslında ramazan oruç tutmaktan ibaret bir şey değil. Biz ramazanda paylaşmayı, sabretmeyi öğreniriz. Umarım bu okulu başarıyla tamamlayanlardanızdır. Herkes kendi nefsinin muhasebesini yapsın. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.Akbaşoğlu da ramazanın sonuna gelerek bayrama kavuşulduğunu hatırlattı.Sağlık ve afiyet içinde yeni ramazana ulaşmayı temenni ettiklerini vurgulayan Akbaşoğlu, "Hem şehrimize hem İslam alemine hem de bütün insanlığa Ramazan Bayramı hayırlar ve güzellikler getirsin. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." diye konuştu.Çivitcioğlu ise bayramların birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek, katılanların ve vatandaşların bayramını kutladı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çankırı...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, vali yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Ramazan ayının bir okul ve eğitim olduğunu belirten Aktaş, "Aslında ramazan oruç tutmaktan ibaret bir şey değil. Biz ramazanda paylaşmayı, sabretmeyi öğreniriz. Umarım bu okulu başarıyla tamamlayanlardanızdır. Herkes kendi nefsinin muhasebesini yapsın. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Akbaşoğlu da ramazanın sonuna gelerek bayrama kavuşulduğunu hatırlattı.

Sağlık ve afiyet içinde yeni ramazana ulaşmayı temenni ettiklerini vurgulayan Akbaşoğlu, "Hem şehrimize hem İslam alemine hem de bütün insanlığa Ramazan Bayramı hayırlar ve güzellikler getirsin. Hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çivitcioğlu ise bayramların birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek, katılanların ve vatandaşların bayramını kutladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.