pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rahmi Koç'tan, Eski Bakan Fikret Ünlü İçin Taziye Mesajı

19.02.2019 - 14:28, Güncelleme: 19.02.2019 - 14:28
 

Rahmi Koç'tan, Eski Bakan Fikret Ünlü İçin Taziye Mesajı

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç:- "(Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatı) Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir. Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum"

İSTANBUL (AA) - Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir.Fikret Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. "ifadelerini kullandı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatından dolayı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:"Memleketimiz, sporun tüm değerlerini yaşayan ve yaşatan bir devlet insanını kaybetti. Sosyal yaşamda bilhassa da golf arkadaşlığımız vesilesiyle birlikte çok zaman geçirdik. Sakin, güler yüzlü bir insandı. Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir. İyi bir golf oyuncusu olmasının yanı sıra, ülkemizin hemen hemen bütün zirvelerine çıkmış bir dağ tırmanışçısı idi. Fikret Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum."
Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç:- "(Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatı) Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir. Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum"

İSTANBUL (AA) - Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, "Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir.Fikret Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. "ifadelerini kullandı.

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatından dolayı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Memleketimiz, sporun tüm değerlerini yaşayan ve yaşatan bir devlet insanını kaybetti. Sosyal yaşamda bilhassa da golf arkadaşlığımız vesilesiyle birlikte çok zaman geçirdik. Sakin, güler yüzlü bir insandı. Sportmenliği ile kendisini hep takdir etmişimdir. İyi bir golf oyuncusu olmasının yanı sıra, ülkemizin hemen hemen bütün zirvelerine çıkmış bir dağ tırmanışçısı idi. Fikret Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.