pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'da İnternet Kafeler Denetlendi

09.09.2017 - 11:38, Güncelleme: 09.09.2017 - 11:38
 

Pursaklar'da İnternet Kafeler Denetlendi

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçe merkezinde zabıta ekipleri, internet kafelerde denetleme yaptı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçe merkezinde zabıta ekipleri, internet kafelerde denetleme yaptı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin internet kafeleri denetleyerek, uymaları gereken kuralları hatırlattığı ifade edildi.Denetimde ekiplerin, çalışma ruhsatını, sigara yasağına uyulup uyulmadığını ve yasak içerikli sitelere erişim sağlanıp sağlanmadığını kontrol ettiği aktarılan açıklamada, işletme sahiplerine de 12 yaş altı çocukların alınmaması konusunda uyarıda bulunulduğu ifade edildi. Açıklamada, vatandaşların da duyarlı olması ve olumsuz durumlarda Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayette bulunmaları istendi.
ANKARA (AA) - Pursaklar ilçe merkezinde zabıta ekipleri, internet kafelerde denetleme yaptı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçe merkezinde zabıta ekipleri, internet kafelerde denetleme yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin internet kafeleri denetleyerek, uymaları gereken kuralları hatırlattığı ifade edildi.

Denetimde ekiplerin, çalışma ruhsatını, sigara yasağına uyulup uyulmadığını ve yasak içerikli sitelere erişim sağlanıp sağlanmadığını kontrol ettiği aktarılan açıklamada, işletme sahiplerine de 12 yaş altı çocukların alınmaması konusunda uyarıda bulunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, vatandaşların da duyarlı olması ve olumsuz durumlarda Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayette bulunmaları istendi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.