pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 15:18, Güncelleme: 23.10.2017 - 15:18
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas'ta PTT merkez şubesinden 177 nolu sırayı alan müşteriye, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hediye verildi.Sivas PTT Başmüdürü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta PTT merkez şubesinden 177 nolu sırayı alan müşteriye, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hediye verildi.Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, düzenlediği basın toplantısında 1840 yılında kurulan PTT'nin geçen sürede çağın teknoloji ve gereksinimlerine uygın olarak kendini yenilediğini söyledi.PTT'nin hizmet yolculuğuna posta, banka ve lojistik alanlarında devam ettiğini aktaran Kavak, "Sivas genelinde 16 PTT Merkez Müdürlüğü, 28 PTT şubesi, 10 PTT acentesi olmak üzer 54 iş yerinde halkımıza posta, banka ve lojistik alanlarında hizmet veriyoruz." diye konuştu.Kavak, PTT'nin hizmet kalitesini ve çeşidini gelişen teknolojiye paralel olarak yenilediğini dile getirerek, "Daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunulması için tüm iş yerlerini PTT Banka konseptine uygun hale getirme projelerini sürdürmekte. PTT'mize bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Kavak, konuşmasının ardından PTT Merkez Şubesinden 177 nolu sırayı alan Nuh Karataş'a çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta PTT merkez şubesinden 177 nolu sırayı alan müşteriye, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hediye verildi.Sivas PTT Başmüdürü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta PTT merkez şubesinden 177 nolu sırayı alan müşteriye, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hediye verildi.

Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, düzenlediği basın toplantısında 1840 yılında kurulan PTT'nin geçen sürede çağın teknoloji ve gereksinimlerine uygın olarak kendini yenilediğini söyledi.

PTT'nin hizmet yolculuğuna posta, banka ve lojistik alanlarında devam ettiğini aktaran Kavak, "Sivas genelinde 16 PTT Merkez Müdürlüğü, 28 PTT şubesi, 10 PTT acentesi olmak üzer 54 iş yerinde halkımıza posta, banka ve lojistik alanlarında hizmet veriyoruz." diye konuştu.

Kavak, PTT'nin hizmet kalitesini ve çeşidini gelişen teknolojiye paralel olarak yenilediğini dile getirerek, "Daha modern ortam ve mekanlarda hizmet sunulması için tüm iş yerlerini PTT Banka konseptine uygun hale getirme projelerini sürdürmekte. PTT'mize bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kavak, konuşmasının ardından PTT Merkez Şubesinden 177 nolu sırayı alan Nuh Karataş'a çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.