pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 23.10.2017 - 15:08
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak başkanlığındaki heyet PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Sami Aydın'ı...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak başkanlığındaki heyet PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın ziyarette, 177 yıldır hizmet eden PTT'nin vatandaşların gözünde çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.PTT'nin yakın zamana kadar insanların en önemli iletişim aracı olduğunu aktaran Aydın, şunları söyledi: "PTT, bugünkü gelişmeler ışığında biraz daha görevlerini farklılaştırma durumundaydı. Bu anlamda da kendisini çok hızlı yenileyen ve geliştiren bir kurumumuz. Çağın gerekliliklerini yerine getiren hızlı iletişimin önemli adreslerinden bir tanesi bununla birlikte kimliğinde de değişiklikler yaparak sadece posta, telefon, telgraf hizmetleri değil aynı zamanda herhangi bir bankanın vereceği birçok hizmeti vermektedir." Kavak da şunları kaydetti:"Amacı insan yaşamını kolaylaştırmak olan PTT sektöründe halka daha iyi hizmet sunabilmek için tekelleşmeyi de önlemek için Türkiye'nin olmazsa olmazlarındandır. Bu sektörde hem kaliteli hem de ucuz hizmeti sunmak adına kurumumuz son derece önemlidir. Türkiye'de yurt genelinde en geniş hizmet ağına sahip olan kurumumuz, Sivas'ımızda da 54 iş yerinde halkımıza hizmet vermektedir."Ziyaretin sonunda Kavak, Aydın'a çeşitli hediyeler verdi.
SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak başkanlığındaki heyet PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Sami Aydın'ı...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak başkanlığındaki heyet PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın ziyarette, 177 yıldır hizmet eden PTT'nin vatandaşların gözünde çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.

PTT'nin yakın zamana kadar insanların en önemli iletişim aracı olduğunu aktaran Aydın, şunları söyledi:

"PTT, bugünkü gelişmeler ışığında biraz daha görevlerini farklılaştırma durumundaydı. Bu anlamda da kendisini çok hızlı yenileyen ve geliştiren bir kurumumuz. Çağın gerekliliklerini yerine getiren hızlı iletişimin önemli adreslerinden bir tanesi bununla birlikte kimliğinde de değişiklikler yaparak sadece posta, telefon, telgraf hizmetleri değil aynı zamanda herhangi bir bankanın vereceği birçok hizmeti vermektedir."

Kavak da şunları kaydetti:

"Amacı insan yaşamını kolaylaştırmak olan PTT sektöründe halka daha iyi hizmet sunabilmek için tekelleşmeyi de önlemek için Türkiye'nin olmazsa olmazlarındandır. Bu sektörde hem kaliteli hem de ucuz hizmeti sunmak adına kurumumuz son derece önemlidir. Türkiye'de yurt genelinde en geniş hizmet ağına sahip olan kurumumuz, Sivas'ımızda da 54 iş yerinde halkımıza hizmet vermektedir."

Ziyaretin sonunda Kavak, Aydın'a çeşitli hediyeler verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.