pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 13:18, Güncelleme: 23.10.2017 - 13:18
 

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyet, PTT'nin 177'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyet, PTT'nin 177'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, PTT’nin 1840'dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş olduğunu belirtti. Kurumun hem 1. Dünya Savaşı’nda hem de Kurtuluş Savaşı'nda milli mücadeleye ciddi katkı sağladığını aktaran Gül, "PTT teşkilatı her geçen gün kendisini yeniliyor ve şubelerini artırıyor. İnşallah vatandaşa sunduğu hizmet kalitesi de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam eder. Kurumların adı değişir, kurumlar kapanır açılır ama hizmetin kaliteli şekilde verilmesi çok önemlidir. PTT çalışanları da özverili şekilde görevini yerine getiriyor, hepsini tebrik ediyor nice 177 yaşları daha görmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. Kavak da kurumun Sultan Abdulmecid döneminde posta hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 1840 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Sivas’ta 54 merkezde PTT şubesinin bulunduğunu aktardı.Ziyarette Kavak, Gül’e PTT zarfı ve pulu ile harita kataloğu verdi.
SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyet, PTT'nin 177'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyet, PTT'nin 177'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, PTT’nin 1840'dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş olduğunu belirtti.

Kurumun hem 1. Dünya Savaşı’nda hem de Kurtuluş Savaşı'nda milli mücadeleye ciddi katkı sağladığını aktaran Gül, "PTT teşkilatı her geçen gün kendisini yeniliyor ve şubelerini artırıyor. İnşallah vatandaşa sunduğu hizmet kalitesi de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam eder. Kurumların adı değişir, kurumlar kapanır açılır ama hizmetin kaliteli şekilde verilmesi çok önemlidir. PTT çalışanları da özverili şekilde görevini yerine getiriyor, hepsini tebrik ediyor nice 177 yaşları daha görmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kavak da kurumun Sultan Abdulmecid döneminde posta hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 1840 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Sivas’ta 54 merkezde PTT şubesinin bulunduğunu aktardı.

Ziyarette Kavak, Gül’e PTT zarfı ve pulu ile harita kataloğu verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.